Postgrau en TCI

Home·Postgrau en TCI

Formació Expressiva i Personal a través del cos. Curs 2017– 2018

La formació en treball corporal integratiu, neix amb la intenció de generar un espai on la persona pugui conèixer diferents eines de treball corporal amb un clar objectiu de formació personal. Utilitzar el cos com a vehicle per la profundització en el coneixement d’un mateix.

Es basa en l’intercanvi d’un nodrit equip de professionals de l’àmbit corporal i terapèutic, que ofereixen els seus coneixements perquè la persona tingui tot un any de procés personal a través del cos.

Per a més informació pots visitar la pàgina de Punto de Encuentro

Informació pràctica

Obert el procés de matriculació per a la nova promoció de TCI-Carbajal curs 2017-2018, aviat sortiran les dates! 17 caps de setmana d’octubre-2017 a Novembre-2018 Places limitades És necessària una entrevista personal per accedir a la formació sol·licita entrevista

Objectius

Un dels objectius principals és el desenvolupament personal a través del coneixement d’un mateix, utilitzant com a eina principal el cos. Per a això presentem una sèrie de treballs eminentment corporals des de diferents enfocaments i per diferents professionals.

A través de l’experiència es pot obtenir un bagatge personal que porti a cadascun a una comprensió global de si mateix integrant aspectes físics, psíquics i emocionals. El fil conductor és el mateix procés personal.

Aquesta major comprensió i afinament de la sensibilitat és molt útil a l’hora d’aplicar-ho en la nostra vida quotidiana, en el nostre treball, en les nostres relacions i en l’entorn que ens envolta. L’altre objectiu principal és desenvolupar un espai on aprendre a treballar l’àmbit expressiu en grup, mitjançant diferents tècniques tant del camp de l’expressió corporal, com de l’àmbit terapèutic. També busquem l’enriquiment personal mitjançant la integració de diferents enfocaments i tècniques perquè la persona pugui crear la seva pròpia estratègia a l’hora d’abordar els seus problemes.

Metodologia i estructura

Aquest Postgrau, amb el reconeixement del INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya), comença l’octubre de 2017 i finalitza el novembre de 2018, amb una trobada de finalització de setmana cada 4 o 3 setmanes més o menys. El total d’hores de la formació és de:

  • 232 h. presencials
  • 25 h. no presencials
  • 13 h. semipresencials

Avaluació final i diplomes

Els alumnes que acabant el postgrau hagin demostrat un bon aprofitament del curs i assistit a un mínim del 80% del total de la formació i, presentat la memòria continuada, que es demana després de cada trobada, i la classe d’expressió corporal, obtindran el títol de Postgrau (si són diplomats o llicenciats) o el diploma d’Extensió Universitària (si no tenen aquesta titulació), atorgat pel INEFC, i també un Diploma de Formació en Treball Corporal Integratiu.

Lloc dels cursos

Instal·lacions Punt de Trobada
C/ Viladomat 152, 1º (entre Aragó i Consell de Cent)
Metro: Urgell i Rocafort. 08015 Barcelona.
Instal·lacions de l’INEFC 
Avda. del Estadi s/n 08038 Barcelona
Masia “La Plana”
Calle Afores, S/N, 08273 Santa Maria d’Oló