Fes-te Soci!

Home·Fes-te Soci!

Aquest és una associació decididament diferent: gràcies al suport de persones com tu, molts nois i noies de Barcelona en risc d’exclusió poden construir-se un futur millor practicant un esport com el triatló, al que d’una altra forma no tindrien accés.

Ningú millor com tu sap que l’esport inspira valors essencials pel dia a dia i et pot canviar la vida. A Superacció aprofitem aquesta eina per ajudar als nostres nois i noies a guanyar autoestima perquè es vegin més capaços d’aconseguir coses, ajudant-los també amb el companyerisme  i apuntant-los a cursos pràctics a què aconsegueixin una feina regular, millorin els estudis o tornin a l’escola aquells que l’han abandonat. 

La quota de l’Associació Solidària Superacció per ajudar a persones amb dificultats de la teva pròpia ciutat, al mateix temps que accedeixes a un ampli ventall d’avantatges és de 19 €/mes.

Si formes part de l’Associació Solidària Superacció durant un any, un o una jove en risc podrà accedir a les nostres sessions de triatló i atenció educativa i psicològica especialitzada durant sis mesos.

button-3

Experiències

Amb la quota de soci de l’Associació Solidària Superacció, a més de recolzar una causa social, tens la possibilitat de federar-te (l’import de la quota federativa va a part), i participar en una sèrie d’experiències exclusives que organitzem amb regularitat:

  • Sortides mensuals amb esportistes professionals com Marcel Zamora, Francesc Godoy o Roberto Heras entre d’altres, per veure com ho fan els millors.
  • Sessions de triatló amb els nostres nois i noies, una experiència que no defrauda a ningú.
  • Sortides setmanals de trailrunning per Collserola amb el nostre entrenador, per fer equip i passar-ho be.
  • Activitats trimestrals annexes, com ara passes de pel·lícules, xerrades, presentacions de producte, sessions de ChiRunning, etc
  • Subhastes de material esportiu, per obtenir material tècnic a un preu immillorable.
  • Tallers de posada a punt de bicicletes, per guanyar independència als teus entrenaments i competicions.

Deixa’ns les teves dades i contactarem amb tu.

Dates de Contacte


Motiu de Consulta