Associació Solidària Superacció

Home·Associació Solidària Superacció

Marcel Zamora, Francesc Godoy i Roberto Heras són tres dels grans: Fes com ells i suma’t a l’Associació Solidària Superacció per arribar molt lluny. 

Fes-te soci@

Aquesta és una associació decididament diferent: gràcies al suport de persones com tu, molts nois i noies de Barcelona en risc d’exclusió poden construir-se un futur millor practicant un esport com el triatló, al qual d’una altra forma no tindrien accés.

Ningú millor que tu sap que l’esport inspira valors esencials per al dia a dia i et pot canviar la vida. A Superacció aprofitem aquesta eina per ajudar els nostres nois i noies a guanyar autoestima perquè es vegin més capaços d’aconseguir el que volen, ajudant-los també amb el companyerisme i apuntant-los a cursos pràctics per tal que aconsegueixin una feina regular, millorin els estudis o tornin a l’escola, aquells que l’han abandonat.

La quota de l’Associació Solidària Superacció per ajudar persones amb dificultats de la teva pròpia ciutat, al temps que accedeixes a un ampli ventall d’avantatges és de 19€/mes.

Si formes part de l’Associació Solidària Superacció durant un any, un o una jove en risc podra accedir a les nostres sessions de triatló i atenció educativa i psicològica especialitzada durant sis mesos.

 

Experiències

Amb la quota de soci de l’Associació Solidària Superacció, a més de recolzar una causa social, tens la possibilitat de federar-te (l’import de la quota federativa va a part), i participar en una sèrie d’experiències exclusives que organitzem amb regularitat:

  • Sortides mensuals amb esportistes professionals com Marcel Zamora, Francesc Godoy o Roberto Heras entre d’altres, per veure com ho fan els millors.
  • Sessions de triatló amb els nostres nois i noes, una experiència que no defrauda a ningú.
  • Sortides setmanals de trailrunning per Collserola amb el nostre entrenador, per fer equip i passar-ho be.
  • Activitats trimestrals annexes, com ara passes de películes, xerrades, presentacions de producte, sessions de ChiRunning, etc
  • Subhastes de material esportiu, per obtenir material tècnic a un preu inmillorable.
  • Tallers de posada a punt de bicicletes, per guanyar independència als teus entrenaments i competicions.

_MG_4408