Objectius de l’associació

Generals

  • Impulsar el desenvolupament de les persones mitjançant el treball corporal, la pràctica de l’esport i els diferents llenguatges expressius.
  • Promoure les relacions entre persones de diferents entorns, cultures i estrats socials impulsant la igualtat d’oportunitats des d’una perspectiva social i de cura de l’entorn.

Específcs

  • Impulsar la inserció social de persones en risc d’exclusió, amb especial èmfasi en nens i joves, mitjançant l’esport i el treball corporal.
  • Promoure la formació pel desenvolupament personal a través del coneixement d’un mateix utilitzant com a eina principal el cos i els llenguatges expressius.

Projectes

Propietarios de Sueños

Pel·lícula documental

Propietarios de Sueños

Un documental realitzat per Bakery, a través de la Fundació Tomando Consciencia. El treball repassa, amb nombroses fonts i localitzacions, el dia a dia de Superacció, l’experiència personal de molts dels seus integrants, i els anhels de tots i totes per aconseguir trencar barreres socials i participar de la creació d’una societa més conscient i més compromesa en no deixar a ningú al marge. Un documental que remou consciències i que, a més desperta somnis.

Triatló per a la Inserció

L'esport com a eina d'inclusió

Triatló per a la Inserció

El triatló és la nostra eina per ajudar als menors i joves a canalitzar energies, treballar la superació, adquirir compromisos, enfrontar les pors, propiciar l’intercanvi cultural, desafiar els límits propis i reconèixer així el que són capaços d’aconseguir. En combinar 3 esports, el triatló obliga a esforçar-se en disciplines en les quals un és bé com en les quals no ho és tant.

Formació expressiva

El cos com a referent

Formació expressiva

Vol ser un lloc on poder experimentar al cos com a vehicle d’aprenentatge i motor de la presa de consciència. Partint de la seva línia de treball integratiu expressiu, en aquest espai es potenciaran trobades i propostes tant puntuals com continuades en el temps on poder aprofundir en les diferents maneres d’abordar el cos.