Club Solidari Superacció

Home/Club Solidari Superacció

Club Solidari Superacció

club-esportiu-solidari-superaccio

Marcel Zamora, Francesc Godoy i Roberto Heras són tres dels grans: Fes com ells i suma’t al Club Solidari Superacció per arribar molt lluny. 

Fes-te soci@!

Aquest és un club decididament diferent: gràcies al suport de persones com tu, molts nois i noies de Barcelona en risc d’exclusió poden construir-se un futur millor practicant un esport com el triatló, al que d’una altre forma no tindrien accés. 

Ningú millor com tu sap que l’esport inspira valors esencials per el dia a dia i et pot canviar la vida. A Superacció aprofitem aquesta eina per ajudar als nostres nois i noies a guanyar autoestima per que es vegin més capaços d’aconseguir coses, ajudant-los també amb el companyerisme  i apuntant-los a cursos pràctics a que aconsegueixin una feina regular, millorin els estudis o tornin a l’escola aquells que l’han abandonat. 

La quota del Club Solidari Superacció per ajudar a persones amb dificultats de la teva pròpia ciutat, al temps que accedeixes a un ampli ventall d’avantatges és de 19€/mes.

Si formes part del Club Solidari Superacció durant un any, un o una jove en risc podra accedir a les nostres sessions de triatló i atenció educativa i psicològica especialitzada durant sis mesos.

button-3

Experiències

Amb la quota de soci del Club Solidari Superacció, a més de recolzar una causa social, tens la possibilitat de federar-te (l’import de la quota federativa va a part), i participar en una sèrie d’experiències exclusives que organitzem amb regularitat:

  • Sortides mensuals amb esportistes professionals com Marcel Zamora, Francesc Godoy o Roberto Heras entre d’altres, per veure com ho fan els millors.
  • Sessions de triatló amb els nostres nois i noes, una experiència que no defrauda a ningú.
  • Sortides setmanals de trailrunning per Collserola amb el nostre entrenador, per fer equip i passar-ho be.
  • Activitats trimestrals annexes, com ara passes de películes, xerrades, presentacions de producte, sessions de ChiRunning, etc
  • Subhastes de material esportiu, per obtenir material tècnic a un preu inmillorable.
  • Tallers de posada a punt de bicicletes, per guanyar independència als teus entrenaments i competicions.

Fes un donatiu puntual

Si vols ajudar-nos de forma puntual, pots fer un donatiu mitjançant la plataforma de pagament segura Paypal. Recorda que no és necessari tenir compte a Paypal per fer un pagament.

Si ho prefereixes, pots fer una transferència bancària en el següent numero de compte de La Caixa 2100 4398 61 02 00105549,  indicant a l’assumpte “Donatiu”.

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer d’aquest un món una mica millor!

_MG_4408